DirectAdmin Tárhely

NVMe SSD tárhelyek gyors és stabil grafikus felülettel rendelkező vezérlőpulttal..

Mi az a DirectAdmin?

A DirectAdmin egy böngészőből elérhető, web alapú interaktív webtárhely kezelő szoftver, amellyel a szolgáltatáshoz kapcsolódó alkalmazásokat vezérelheti. Ilyen pélául az FTP, MYSQL, SSL, EMAIL vagy a DOMAINOK kezelése.

Folyamatosan, naprakészen frissítik, javítják a biztonsági és egyéb esetlegesen felmerülő hibákat.

Próbálja ki demó tárhelyünkön a működését

Az alábbi hozzáférési adatokkal működés közben is meg tudja tekinteni a DirectAdmin tárhelykezelő működését:

Link: https://d1.nextnet.hu

User: demotarhely

Pass: demo

Tárhelyszolgáltatásunk főbb jellemzői

new-cache

Online ügyintézés

Professzionális kezelőfelületünk segítségével valamennyi szolgáltatásunk kezelésére lehetőség van, mint például domain, tárhely, ügyféladatok, számlázás, vagy támogatás.

new-emails

Vállalati szintű levelezés

Teljes körű levelezés: IMAP/POP3/SMTP, engedélyezett a TLS és SSL titkosítás, így nem kell aggódniuk kapcsolódásuk biztonsága miatt. Beépített spam szűrés és vírus keresés.

new-wordpress-theme

Alkalmazás telepítő, honlapépítő

Több mint 400 weboldal motort telepíthet 1 kattintással, valamint integráltuk rendszerünkbe a site.pro honlapépítőt, több mint 190 felhasználható sablonnal.

new-statistics

Magas rendelkezésre állás

Szervereink a felhő infrastruktúrának köszönhetően rendkívül magas rendelkezésre állási idővel rendelkeznek, áramellátás és klímatechnika vonatkozásában is 99.999%

new-create-plans

Biztonságos szerver környezet

A legmodernebb technológiákkal rendelkezünk, és ezeket folyamatosan karbantartjuk és fejlesztjük, hogy adatai a legnagyobb biztonságban legyenek.

pay

Bankkártyás fizetési lehetőség

A szolgáltatások ellenértékét Banki átutaláson kívül, PayPal és Stripe rendszerein keresztül, bankkártyával is kiegyenlítheti. Kártya adatait így nem ismerhetjük, és nem tároljuk.

Gyakran feltett kérdések

Összegyűjtöttünk pár olyan kérdést, amit sokan feltesznek a tárhelyszolgáltatás választása előtt. Vannak még kérdései? Tegye fel ügyfélszolgálatunknak a Kapcsolat oldalon.

Minden tárhely csomagunkban korlátlan számú domain nevet, és weboldalt működtethet. Kérjük vegye figyelembe, hogy minden felhő tárhelyünk garantált erőforrásokkal rendelkezik, mely elég akár több száz weboldal kiszolgálására is. Ám amennyiben nagy erőforrás igényes honlpjai vannak, érdemes több tárhelyre szétosztani.

A fizetés jelenleg átutalással vagy Interneten keresztül bankkártyával, Stripe vagy PayPal hálózatán keresztül lehetséges. Mivel a fizetés harmadik félnél történik, a bankkártya adatokat nem látjuk, és nem tároljuk. A számlát (digitális aláírással és időbélyeggel) 1 hetes határidővel e-mailben küldjük.

A tárhelyek az online fizetést követően azonnal elkészülnek, így akár néhány percen belül működő tárhelye lehet. Banki átutalásos fizetésnél a pénz beérkezése után azonnal aktiváljuk a szolgáltatását.

Természetesen, minden csomag módosítható online, az ügyféladminban. A tárhelyek különbözeti díját csak időarányosan kell kifizetni, tehát az előző csomagban eltöltött időszak levonásra kerül a különbözeti díjból.

További kérdései vannak?