Ingyenes Weboldal készítő

A SiteBuilder egy weboldal tartalomkezelő  (CMS) és webáruház készítő (SEM) rendszer egyben, melyet ingyenesen kínálunk minden prémium szolgáltatásunkhoz.

A sitebuilder egy 211 témát és 28 widgetet magában foglaló, statikus weboldal építő (honlapépítő) alkalmazás, amelyben Önnek csak kik kell választania a legjobban tetsző professzionális témát és máris kezdheti az online szerkesztő használatával a weboldal szerkesztését.

A sablonok reszponzív képességekkel rendelkeznek, amelynek eredményeképpen optimális megjelenést biztosít minden kijelzőn. A témák olyan kategóriák széles palettáját foglalja magában, Blog, Üzleti, E-kereskedelem,
Egészség, Energia, Landing page, Média, Művészet, Oktatás, Online üzlet, Rendezvények, Sport, Szolgáltatások, Szállodák, Étel, és még sok minden egyéb.

Egyszerű és gyors szerkesztés

A weboldal építése a fogd és vidd technikán alapul, ahol a kiválasztott 26 widgettel könnyedén felépítheti weboldalát.

Formázott szövegek, Kép/Videó Slider, KépGaléria, Rich Text dokumentumok, Videó, Audió, Szolgáltatás dobozok, Google Maps Térkép, Kapcsolati form, Social Media alkalmazások és még sok minden más!

Korlátlan lehetőségek

Az ingyenes weboldalkészítő segítségével Ön egyszerűen szerkesztheti honlapját és a módosítások azonnal megjelennek a domain neve alatt.

Sőt!

Más rendszerekben(pl webnode, wix, 5mp.eu, atw, stb) készült teljes weboldalát importálhatja a rendszerbe egyetlen kattintással.

Google optimalizált

A rendszerben lehetőség van keresőoptimalizálás(SEO) beállításokra is. Kedvére vehet fel új menüpontokat, oldalakat, azok Meta leírásait könnyűszerrel módosíthatja. Könnyedén szerkesztheti és formázhatja weblapja szövegét, tölthet fel táblázatokat, képeket. Ha Ön tud internetezni, akkor ezzel is könnyedén el tud boldogulni.

Nem készített még weboldalt?

Semmi baj!

Az ingyenes weboldalkészítő beépített interaktív súgóval rendelkezik, amelyben könnyedén és érthetően bemutatjuk, hogyan működik a rendszer.

Minden sablonhoz külön útmutató tartozik, ahol pontosan megmutatjuk a szerkesztés részleteit.

Ha bármit elrontott, egy kattintással visszaléphet a szerkesztés menetében, a még el nem készült munkáját elmentheti vázlatként, és akkor folytatja, amikor az ideje engedi.

Elkészült a weboldal?

Ha végzett a munkájával egy kattintással közzé teheti, amely így azonnal  megjelenik a tárhelyén lévő domain neve alatt. Később bármikor bővítheti, szerkesztheti az elkészült honlapját.

Érdekli? Válasszon egy tárhely csomagot most, és kezdje el!

 

Minden prémium tárhelyünkhöz díjmentesen biztosítjuk a honlapépítő szolgáltatást. Ehhez csak lépjen be a Cpanel felületre és válassza ki a SiteBuilder Pro menüpontot.

Tárhelyszolgáltatásunk főbb jellemzői

new-cache

Online ügyintézés

Professzionális kezelőfelületünk segítségével valamennyi szolgáltatásunk kezelésére lehetőség van, mint például domain, tárhely, ügyféladatok, számlázás, vagy támogatás.

new-emails

Vállalati szintű levelezés

Teljes körű levelezés: IMAP/POP3/SMTP, engedélyezett a TLS és SSL titkosítás, így nem kell aggódniuk kapcsolódásuk biztonsága miatt. Beépített spam szűrés és vírus keresés.

new-wordpress-theme

Alkalmazás telepítő, honlapépítő

Több mint 400 weboldal motort telepíthet 1 kattintással, valamint integráltuk rendszerünkbe a site.pro honlapépítőt, több mint 190 felhasználható sablonnal.

new-statistics

Magas rendelkezésre állás

Szervereink a felhő infrastruktúrának köszönhetően rendkívül magas rendelkezésre állási idővel rendelkeznek, áramellátás és klímatechnika vonatkozásában is 99.999%

new-create-plans

Biztonságos szerver környezet

A legmodernebb technológiákkal rendelkezünk, és ezeket folyamatosan karbantartjuk és fejlesztjük, hogy adatai a legnagyobb biztonságban legyenek.

pay

Bankkártyás fizetési lehetőség

A szolgáltatások ellenértékét Banki átutaláson kívül, PayPal és Stripe rendszerein keresztül, bankkártyával is kiegyenlítheti. Kártya adatait így nem ismerhetjük, és nem tároljuk.

Gyakran feltett kérdések

Összegyűjtöttünk pár olyan kérdést, amit sokan feltesznek az ingyenes weboldal készítő használata előtt. Vannak még kérdései? Tegye fel ügyfélszolgálatunknak a Kapcsolat oldalon.

Minden tárhely csomagunkban korlátlan számú domain nevet, és weboldalt működtethet. Így az ingyenes honlapépítő is korlátlan domainhoz használható fel.

Addig, amíg a  tárhelye nálunk működik, az ingyenes weboldal készítőért nem kell külön díjat fizetnie.

Sajnos nem. Az ingyenes honlapépítő szolgáltatásunk csak a prémium tárhelyekhez érhető el.

Természetesen, minden csomag módosítható online, az ügyféladminban. A tárhelyek különbözeti díját csak időarányosan kell kifizetni, tehát az előző csomagban eltöltött időszak levonásra kerül a különbözeti díjból.

További kérdései vannak?