Ingyen SSD Tárhely

Ingyenes SSD tárhely szolgáltatásunkat elsősorban hobbi oldalakhoz, illetve tanuláshoz ajánljuk. Üzeleti weboldal létrehozásához PREMIUM táthely szolgáltatásainkat és saját domain név regisztrálását ajánljuk.

Ingyenes tárhelyünk és PREMIUM webtárhelyeink egymástól teljesen független, elkülönített rendszereken és szervereken futnak. PREMIUM webtárhelyeink jellemzője az  állandó rendelkezésre állás, a hibatűrő környezet, a magas erőforrás, és villámgyors kiszolgálás.

Ingyen tárhelyeket kiszolgáló szervereink kizárólag SSD meghajtókkal rendelkeznek.

Az egyik legmegbízhatóbb Intel processzorokat használjuk.

A CloudLinux 7 stabillá teszi a szerverek működését

A világ legnépszerűbb, nagy tudású, és felhasználóbarát webtárhely kezelőjét használhatja.

Mesterséges intelligenciával rendelkező professzionális tűzfal és vírusirtó gondoskodik az adatai védelméről .

A legnépszerűbb ingyenes webszervert használhatja.

Tárhelyszolgáltatásunk főbb jellemzői

new-cache

Online ügyintézés

Professzionális kezelőfelületünk segítségével valamennyi szolgáltatásunk kezelésére lehetőség van, mint például domain, tárhely, ügyféladatok, számlázás, vagy támogatás.

new-emails

Vállalati szintű levelezés

Teljes körű levelezés: IMAP/POP3/SMTP, engedélyezett a TLS és SSL titkosítás, így nem kell aggódniuk kapcsolódásuk biztonsága miatt. Beépített spam szűrés és vírus keresés.

new-wordpress-theme

Alkalmazás telepítő, honlapépítő

A legnépszerűbb weboldal alkalmazásokat telepíthet 1 kattintással, WordPress, Joomla, Drupal, OpenCart weboldalát perceken belül használhatja.

new-statistics

Magas rendelkezésre állás

Szervereink a felhő infrastruktúrának köszönhetően rendkívül magas rendelkezésre állási idővel rendelkeznek, áramellátás és klímatechnika vonatkozásában is 99.999%

new-create-plans

Biztonságos szerver környezet

A legmodernebb technológiákkal rendelkezünk, és ezeket folyamatosan karbantartjuk és fejlesztjük, hogy adatai a legnagyobb biztonságban legyenek.

pay

Bankkártyás fizetési lehetőség

Ha domaint is regisztrál, az ellenértékét Banki átutaláson kívül, PayPal és Stripe rendszerein keresztül, bankkártyával is fizetheti. Kártya adatait így nem ismerhetjük, és nem tároljuk.

Gyakran feltett kérdések

Összegyűjtöttünk pár olyan kérdést, amit sokan feltesznek az ingyenes tárhelyszolgáltatás választása előtt. Vannak még kérdései? Tegye fel ügyfélszolgálatunknak a Kapcsolat oldalon.

Az ingyen tárhely csomagunkban 1db alapértelmezett és plusz 1db hozzáadott domain nevet, vagy 2db aldomainon hozhat létre weboldalt.

Az ingyen tárhelyek a megrendelést követően azonnal elkészülnek, így akár néhány percen belül működő tárhelye, WordPress weboldala lehet.

Határozottan nem. Bár nem NVMe SSD meghajtókat használunk az ingyen tárhelyeken, de az SSD is nagyon gyors, az Intel processzorok szintén nagyon jó teljesítményűek. Természetesen a fizetős szolgáltatásunk sok előnnyel jár, ám a legtöbb hazai szolgáltató még ezt a technikai hátteret sem nyújtja, akár évi több tízezer forintért.

Igen! A szolgáltatás teljesen ingyenes. Amennyiben saját domain nevet szeretne hozzá, azt természetesen díjfizetés ellenében tudja csak megtenni.

Korlátlan ideig használhatók az ingyenes tárhelyek. Nem tervezzük ezek visszavonását.

Természetesen, minden csomag módosítható online, az ügyféladminban.

További kérdései vannak?