WordPress Tárhely

Előre telepítve, ajándék prémium pluginokkal, és sablonokkal

Előre telepített WordPress

Megrendelés után automatikusan települ

WP tárhelyeink megrendelése esetén nem kell a telepítéssel foglalkoznia. A rendszerünk automatikusan feltelepíti magyar nyelven a tárhely létrehozásával egyidőben.

Teljes körű hozzáférés

A feltelepített weboldalához teljes körű adminisztrátori hozzáférést biztosítunk ! A belépési adatokat a tárhely elérési adataival együtt küldjük el. Ezt bármikor megváltoztathatja.

További alkalmazások

A WordPress tárhelyén korlátlanul üzemeltethet egyéb weboldal motorokat is (pl.Joomla, Drupal,OpenCart,stb..) vagy további WP oldalakat is természetesen.!

Prémium pluginok és sablonok    INGYEN!

Mi nemcsak a WordPress telepítés idejét spóroljuk meg Önnek,  több mint 400 prémium pluginnal és sablonnal ajándékozzuk meg, amelyekkel rengeteg időt, és pénzt spórolhat meg. Professzionális weboldalt vagy működő webáruházat készíthet percek alatt.

WordPress tárhelyek főbb jellemzői

new-backup

Napi biztonsági mentések

A szervereinken tárolt összes webhelyről napi biztonsági másolatot készítünk. A biztonsági mentések a szolgáltatás részét képezik, és nem foglalják el a tárhelyet. Ha szükséges, webhelye egyetlen kattintással visszaállítható a tárhelyén lévő biztonsági mentésekből.

wpssl

Automatikus SSL tanúsítvány

A tárhelyen futtatott összes domainra automtikus és ingyenes az SSL tanúsítvány telepítés. Az általunk biztosított SSL tanúsítványok automatikusan megújulnak és frissülnek a globális biztonsági szabványoknak megfelelően.

new-secure

AI fejlett biztonság

Biztonsági rendszerünk mesterséges intelligencia segítségével működik, és folyamatos frissül. A Nextnet.hu csatlakozott a globális kiberhálózathoz, így ügyféloldalainkat naprakészen védjük meg az újfajta támadásoktól.

new-cache

Szerveroldali Cache

Szerveroldali gyorsítótárazást nyújtunk webhelyének összetevőihez: statikus fájlok, dinamikus fájlok (PHP) és az adatbázishoz. Mindez hozzájárul a webhely betöltésének sebességéhez, és feleslegessé tesz további cache modul telepítését.

new-wordpress-updates

WordPress frissítéskezelés

WordPress Toolkit alkalmazásunk lehetővé teszi, hogy egy kattintással gyorsan és hatékonyan frissítse WordPress webhelyének összes összetevőjét. Így elkerülheti, hogy egy estleges sikertelen frissítés miatt ne működjön az weboldala.

new-install-wordpress

Témák és bővítmények ajándékba

Ajándék professzionális plugin és sablon gyűjteményünkkel jelentősen hozzájárulunk a weboldalának elkészítéséhez. Ez többek közt költséghatékonyságot, és időmegtakarítást eredményez. Ezzel bármely más szolgáltatónál több segítséget nyújtunk.

new-clone-wordpress

WordPress fejlesztői környezet

A fejlett WordPress vezérlés részeként bármely WordPress webhelyet egy kattintással és gyorsan replikálhat másik \ domain \ aldomain környezetbe. Mindezt a fájlátvitel és az adatbázis mozgatás technikai tudása nélkül.

new-emails

Üzleti postafiókok

A vállalati szintű levelezésünk részeként minden weboldal tulajdonosnak lehetőséget biztosítunk arra, hogy néhány kattintással professzionális postafiókot és spam elleni védelmet hozzon létre, így WordPress weboldala gond nélkül küldhet leveleket.

new-antivirus

Professzionális vírusirtó

Ügyfeleink élvezhetik a szerverünkön lévő összes tárhelyre telepített víruskereső szolgáltatásunkat. Ezzel folyamatosan átvizsgáljuk a webhely fájljait, és karanténba helyezzük az esetleges fertőzött fájlokat. Így kiszűrjük az esetleges malware támadásokat.

Gyakran feltett kérdések

Összegyűjtöttünk pár olyan kérdést, amit sokan feltesznek a WordPress tárhely választása előtt. Vannak még kérdései? Tegye fel ügyfélszolgálatunknak a Kapcsolat oldalon.

A WordPress professzionális tárhelyünk a szolgáltatásokat jó ár-érték arányban összekapcsolja, és egy átfogó műszaki szolgáltatást kap. Nem kell nagyobb összegeket befektetnie egy saját vps vagy dedikált szerverbe, így több ideje marad a saját WordPress weboldalán dolgozni. Gondoskodunk a folyamatos működésról és biztonságról, valamint naprakészen tartjuk a műszaki infrastruktúrát. Prémium bővítményeinkkel a hazai szolgáltatóktól messze-messze többet nyújtunk.

A WordPress tárhelycsomagokkal az ügyfelek számos különféle előnyt élveznek:

  • Gondoskodunk az összes technikai és szerverrel kapcsolatos feladatról.
  • Előre telepítjük a weboldalát
  • A legnépszerűbb fizetős bővítményeket ajándékba adjuk
  • A WordPress Toolkit segítségével folyamatosan karbantarthatja weboldalát
  • A 24 órás ügyfélszolgálatot biztosítunk bármilyen műszaki probléma megoldására
  • Ingyenes SSL tanúsítvány
  • Korlátlan számú e-mail fiókot tartalmaz
  • Szerver oldali cache
  • Napi mentés és visszaállítás

A WordPress tárhelyek az online fizetést követően azonnal elkészülnek, és weboldala is települ. Így akár néhány percen belül működő honlapja lehet. Banki átutalásos fizetésnél a pénz beérkezése után azonnal aktiváljuk a szolgáltatását.

Ha új domaint regisztrált, annak delegálódási idejét meg kell várni.

Természetesen, minden csomag módosítható online, az ügyféladminban. A tárhelyek különbözeti díját csak időarányosan kell kifizetni, tehát az előző csomagban eltöltött időszak levonásra kerül a különbözeti díjból.

További kérdései vannak?