Az A2 Hosting bemutatta az új WordPress tárhelycsomagjait


Az A2 Hosting webtárhely-szolgáltatója bemutatta új és továbbfejlesztett és menedzselt WordPress – csomagjait. A vállalat új tervekkel korszerűsítette korábbi kínálatát, amelyek Turbo szerverein futnak. Az új tárhelyek fejlett funkciókat és eszközöket is tartalmaznak, amelyek növelik a webhely sebességét és javítják a biztonságot. Ezenkívül leegyszerűsíti a webhely kezelését az ügyfelek számára.

Tárhelycsomagok

Az A2 Hosting négy különálló csomagot kínál a szervezetek különféle igényeinek kielégítésére, beleértve az egy vagy több webhely telepítését, valamint a vállalati vagy e-kereskedelmi webhelykonfigurációkat. Minden csomag tartalmazza a Nextnet.hu-nál is elérhető cPanel WordPress Toolkitjét .

A tervek néhány szolgáltatása és előnyei közé tartozik a biztonsági fejlesztések, a sebességoptimalizálás, a felügyelt szerver előnyei és a helykezelő eszközök. A szintek meghatározása a következő:

 

  • Az első szintű csomgot a WordPress kezdők és hobbibarátok számára tervezték, hogy gyorsan és egyszerűen elindíthassák a webhelyeket. Ez legjobban azoknak a felhasználóknak felel meg, akik most kezdik használni a WordPress-t, és stabil alapokra van szükségük, amelyre építhetik weboldalukat.
  •  A második szintű tárhely csomag olyan szakemberek számára készült, akiknek vállalkozásai már több erőforrást igényelnek, és/vagy legfeljebb öt webhelyet üzelmeltetnének. A Jump  olyan extrákat tartalmaz, mint a Jetpack Daily Backup License és 250 GB NVMe tárterület.A harmadik szintű csomagot tapasztalt webes szakembereknek és fejlesztőknek tervezték, akik több webhelyet üzemeltetnek maguk és ügyfeleik számára. A Fly  korlátlan számú webhelyet, korlátlan NVMe-tárhelyet és ingyenes napi virusírtást biztosít a felhasználóknak a Jetpack Security Daily License segítségével.
  • A webáruház szint kifejezetten az e-kereskedelmi szakemberek számára készült, a WooCommerce előre telepítve és optimalizálva. A Sell  -hez egy prémium RapidSSL-tanúsítvány és egy webhelypecsét is tartozik, amellyel a fokozott biztonságot mutatják az ügyfelek számára. Ez a csomag ideális a WordPress használatával történő vásárláshoz és eladáshoz.

Bryan Muthig, az A2 Hosting vezérigazgatója elmondta:

« Tavaly a vállalkozások 70 százaléka döntött úgy, hogy többet fektet be digitális jelenlétébe. Ezzel párhuzamosan a webhelyek több mint 60 százaléka jelenleg a WordPress-t használja tartalomkezelő rendszerként. Nagyra értékeljük, hogy lépést tartunk ügyfeleink kívánságaival és szükségleteivel, ezért kiadtunk egy kiterjedt WordPress felmérést. Az eredmények vezettek bennünket új menedzselt WordPress-megoldásaink létrehozásához, amelyek maximalizálják, biztonságossá teszik és leegyszerűsítik a WordPress használatát. »